diax
ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη
30 Ιουνίου

Η Σύναξις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων

Youtube

Απολυτίκιο του Γενεθλίου της Θεοτόκου "Η γέννησις σου Θεοτόκε"

Παναγία Παντοβασίλισσας Ραφήνα

Afieroma

Afieroma

Breadcrumbs

1821epanastTo Γραφείο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως διοργανώνει : Μαθητικό Διαγωνισμό για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου προκειμένου να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με θέμα: «Eίπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος»

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (εφεξής Διοργανωτής).

1) Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 01/02/2021 μέχρι την 31/03/2021.

2) Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ως εξής:

   Για μαθητές/τριες Δημοτικού:

      Α1. Γραπτός λόγος (πεζός ή ποιητικός που δεν έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν)

      Β1. Εικαστική δημιουργία (ζωγραφική, κολάζ, κατασκευή)

   Για μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου:

      Α2. Γραπτός λόγος (πεζός ή ποιητικός που δεν έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν)

      Β2. Εικαστική δημιουργία (ζωγραφική, κολάζ, κατασκευή)

      Γ2. Ψηφιακή δημιουργία (φωτογραφία, παρουσίαση, ταινία)

3) Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές. Σε περίπτωση όμως βράβευσης η ομάδα δικαιούται ένα βραβείο.

4) Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό γίνονται με την αποστολή των έργων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την 31 Μαρτίου 2021.

5) Στο email με το οποίο θα σταλεί το έργο (και όχι πάνω στο ίδιο το έργο) θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Τάξη, Κατηχητικό (προαιρετικά), Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email για κάθε συμμετέχονα.

6) Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής. Κάθε συμμετέχων μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα δώρο. Δεν θα ληφθούν υπόψιν πολλαπλές συμμετοχές από τον ίδιο συμμετέχοντα. Τα έργα πρέπει να είναι δημιουργίες των παιδιών χωρίς παρέμβαση τρίτων. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι είτε πρωτότυπο, είτε ελεύθερο δικαιωμάτων, είτε να έχει χρησιμοποιηθεί μετά από σχετική άδεια. Επίσης, κάθε πηγή που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να αναγράφεται. Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Γραφείο Νεότητας

7) Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας του Διοργανωτή και θα τους σταλεί προσωπική ενημέρωση μέσω email. Τα δώρα θα σταλούν στους νικητές με εταιρία ταχυμεταφορών μετά την βράβευση που θα γίνει μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών.

8) Η επιλογή των νικητών θα γίνει μετά από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής.

9) Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για την πανδημία.

10) Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με σχετική δημοσίευση-ανάρτηση στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα www.imml.gr. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

11) Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν με την συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα νικητών, τις φωτογραφίες/απαντήσεις της συμμετοχής των συμμετεχόντων, τις φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

12) Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ιερός Καθεδρικός Ναός
Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 23 Ραφήνα 190 09
Email: pantovasilissa.raf@gmail.com
https://pantovasilissa.gr
Τηλέφωνο: 2294 023688

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ