Εκτύπωση

ddc30 1Αγαπητοί μας Αδελφοί
Χριστός Ανέστη!

Με μεγάλη θλίψη, διανύσαμε όλη αυτήν τη ΣταυροΑναστάσιμη περίοδο αφού Εσείς στερηθήκατε την Λατρευτική Συμμετοχή τόσο την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και πολύ περισσότερο την Μεγάλη Εβδομάδα και τις Λαμπροφόρες ημέρες του Πάσχα αλλά και εμείς στερηθήκαμε την οικογένειά μας, τα αγαπημένα και φωτεινά πρόσωπά σας, τα οποία αποτελούν τα μέλη της Εκκλησίας και τα στολίδια της Ενορίας μας.
Με μεγάλη όμως χαρά, Σας περιμένουμε να ψάλλουμε όλοι μαζί το «Χριστός Ανέστη» από την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 17 Μαίου ημερομηνία που θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό μέσα στην ψυχή μας αφενός γιατί παύουν τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί για τους πιστούς, αφετέρου και πολύ περισσότερο γιατί θα εορτάσουμε με μεγαλύτερη λαχτάρα και θέρμη προς τον Αναστάντα Χριστό.
Επίσης θα θέλαμε να Σας γνωρίσουμε ότι θα τελεσθούν δύο Αναστάσιμες Πανηγυρικές Αγρυπνίες:
• Τρίτη 19 Μαίου & ώρα 8:30μ.μ. στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου.
• Τρίτη 26 Μαίου & ώρα 9:00μ.μ. στην Παντοβασίλισσα επί τη Αποδόσει της εορτής του Πάσχα.
Ο ευσεβής λαός μας δεν έχει απεμπολήσει τον Χριστό. Έτσι φαίνεται. Αντιστέκεται στις μεθοδείες των εχθρών της Ελληνορθοδόξου ταυτότητάς του. Μένει πιστός σε ότι παρέλαβε από τους Αγίους Διδασκάλους της Εκκλησίας και του Γένους. Πιστεύει, ελπίζει και υπομένει. Τον τελευταίο λόγο δεν τον έχει ο θάνατος, αλλά η ΖΩΗ.

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
Δημήτριος Μπακόπουλος Ιερεύς