Εκτύπωση

021021agiasmoskatixitikoΜε τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού πραγματοποιήθηκε - σήμερα - Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στον ιερό ναό μας, ο Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών σχολείων και των λοιπών δραστηριοτήτων της ενορίας μας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο υπεύθυνος Νεότητας της ενορίας μας π. Δημήτριος Μπακόπουλος , ο οποίος μετά το πέρας του αγιασμού αναφέρθηκε στη σημαντική αξία της κατήχησης  των μικρών παιδιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ουσιαστική προσέγγιση της Ορθοδοξίας και το βιώματος της χριστιανικής ζωής που προάγεται μέσω των κατηχητικών συντροφιών και των λοιπών δραστηριοτήτων του ιερού ναού. 

"Η ενορία μας , είναι μια μεγάλη οικογένεια και όλοι μας πρέπει να το αισθανθούμε. Αν η εκκλησία μας , αν η ενορία μας δεν έχει αυτό ως βάση, τότε δεν βαδίζουμε σωστά. Είμαστε η οικογένεια του Χριστού. " ανέφερε ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος στη σύντομη ομιλία του μετά τον αγιασμό . 

Την φετινή χρονιά στην ενορία του ιερού ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας , εκτός απο τις κατηχητικές συντροφιές , θα λειτουργήσουν : 

021021agiasmoskatixitio2Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

   Δευτέρα (5.00 μ.μ - 9.00 μ.μ)

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου το πρώτο μάθημα θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ

- Σχολή Αγιογραφίας

   Πέμπτη 6.00 μ.μ

- Κατηχητικές Συντροφιές

   Σάββατο 10.00 π.μ Προσχολική ηλικία - Δημοτικό

                     11.00 π.μ Γυμνάσιο

- Μικτή Χορωδία

   (Η ημέρα και ώρα θα ορισθεί μετά τις εγγραφές)

021021agiasmoskatixitiko3- Αρχονταρίκι της Κυριακής

   Κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιείται ομιλία και συζήτηση επι θεολογικών, λειτουργικών και επικαίρων θεμάτων με διακεκριμένους καλεσμένους ως ομιλητές.